HUDSON ROTTERDAM

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 175 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hudson Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

15 sep 2022 om 4:14 Eten is goed portie mocht wel iets groter zijn. Maar het was wel erg lekker Bezorging precies op tijd
5 sep 2022 om 22:47 Het eten was lekker maar wel echt een schandalig kleine portie voor het geld. Twee halve mini spareribbetjes voor €22,-, dat kan echt niet..
15 aug 2022 om 20:04 Bezorging was een half uur later dan aangegeven. Eten was heerlijk! Goed warm, netjes verpakt en superlekker van smaak!
13 apr 2022 om 21:47 Super smakelijk en mooi verzorgd
29 mrt 2022 om 20:52 De Saté was goed maar ik had wel verwacht dat voor deze prijs er patat of zoiets bij zou zitten. 16 Euro voor alleen een date vind ik heel veel
9 mrt 2022 om 19:22 Very nice spare ribs, accompanied by the world's smallest coleslaw. I don't like coleslaw, so this is not an issue. I liked the sauces too, very nice. Will order again.
2 feb 2022 om 9:42 Burger was goed, bezorging echter een drama, meer dan 1,5 uur gewacht... aan wie het ligt is me nog steeds niet duidelijk, daarom beide 3 sterren. Kan gebeuren, probeer het heus nog een keer
20 jan 2022 om 21:53 Het eten smaakte fantastisch! Zeker voor herhaling vatbaar!
5 jan 2022 om 21:58 Heerlijke appeltaartjes. Een aanrader!
21 dec 2021 om 9:13 The food was delivered on time. However, it was cold and the burger was raw inside. Pink would have been OK but it was literally raw in the middle.
24 nov 2021 om 21:00 Dit was pas eten! Heerlijk!