HUDSON ROTTERDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 179 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hudson Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

18 jan 2023 om 9:31 Weer moest er gewacht worden in t restaurant ik het afhalen. Het zou beter zijn om geen afhaal via hier te doen, maar direct ter plekken bestellen.
5 jan 2023 om 20:28 Ging wat mis op de website, adres klopte niet. Gebeld naar Hudson, ong. zo gastvrij behandeld als een SOA. Veel gezucht en stiltes, ruzie met de keuken op de achtergrond. Bezorger wordt alsnog naar verkeerde adres gestuurd. Bedankt gozert!
1 dec 2022 om 22:49 Ondanks dat de app zei hoeveel tijd er nodig was om het eten op te halen. En daar zelf nog 10 bovenop gedaan. Was het eten niet gereed. Moest er alsnog op wachten in een lege restaurant.
12 okt 2022 om 19:31 Great big burger, but the nachos were not good.
15 sep 2022 om 4:14 Eten is goed portie mocht wel iets groter zijn. Maar het was wel erg lekker Bezorging precies op tijd
5 sep 2022 om 22:47 Het eten was lekker maar wel echt een schandalig kleine portie voor het geld. Twee halve mini spareribbetjes voor €22,-, dat kan echt niet..
15 aug 2022 om 20:04 Bezorging was een half uur later dan aangegeven. Eten was heerlijk! Goed warm, netjes verpakt en superlekker van smaak!
13 apr 2022 om 21:47 Super smakelijk en mooi verzorgd
29 mrt 2022 om 20:52 De Saté was goed maar ik had wel verwacht dat voor deze prijs er patat of zoiets bij zou zitten. 16 Euro voor alleen een date vind ik heel veel
9 mrt 2022 om 19:22 Very nice spare ribs, accompanied by the world's smallest coleslaw. I don't like coleslaw, so this is not an issue. I liked the sauces too, very nice. Will order again.
2 feb 2022 om 9:42 Burger was goed, bezorging echter een drama, meer dan 1,5 uur gewacht... aan wie het ligt is me nog steeds niet duidelijk, daarom beide 3 sterren. Kan gebeuren, probeer het heus nog een keer
20 jan 2022 om 21:53 Het eten smaakte fantastisch! Zeker voor herhaling vatbaar!